Americká rocková kapela Paramore minulý týždeň vydala nový singel Monster, ktorý sa objavil na soundtracku Transformers: Dark of the Moon. Okrem toho sa trojica hudobníkov chystá koncom tohto roka nahrať v poradí štvrtý štúdiový album, ktorý bude nasledovníkom nahrávky Brand New Eyes (2009).

"Plánujeme začať s písaním nových piesní. Dúfame, že nový album vyjde začiatkom budúceho roka, takže snáď začneme do konca roka nahrávať," uviedla speváčka Hayley Williams v rozhovore pre BBC Radio 1. Dvadsaťdvaročná speváčka sa taktiež vyjadrila k odchodu zakladajúcich členov kapely Josha a Zaca Farrovcov. Tí formáciu opustili vlani v decembri po tom, čo vyjadrili svoju nespokojnosť so smerovaním Paramore. "Bolo to šialených šesť mesiacov. Myslím, že najlepšou vecou na tom celom, je vidieť ako veľmi nás podporujú naši fanúšikovia," dodala speváčka.

Paramore vznikli v roku 2004 vo Frankline v štáte Tennessee. Debutovali o rok neskôr albumom All We Know Is Falling, po ktorom nasledovali nahrávky Riot! (2007) a spomínaná Brand New Eyes.

Informácie zverejnila webová stránka NME.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Paramore.net