Ak sa ktosi objaví v Simpsonovcoch a naspieva duet s Mikom Jaggerom, nebude to len tak hocikto. Lenny Kravitz je s jeho talentom a charizmou autorom množstva svetových hitov, živou ikonou a ešte stále i sex symbolom. Štvornásobný víťaz Grammy to pritom rozpáli aj v blízkosti metropole Slovenska, a to v piatok 18. novembra vo viedenskej Stadthalle.

Lenny si pred troma rokmi podmanil aj publikum v Bratislave, v roku 2009 zasa potešil Košice. Tentokrát predstaví vo Viedni aj úplne nové skladby. Horúci singel Stand z pripravovaného CD Black and White America pritom uzrel svetlo sveta práve v týchto dňoch. Lenny Kravitz sa od počiatkov svojej kariéry pohybuje na hranici medzi "black and white" muzikou. Nezameniteľné gitarové riffy, bluesové cítenie, funková rytmika a vždy niečo navyše z neho spravili skutočnú ikonu.

Cenami ovenčené hity Are you gonna go my way, Rock and Roll is dead, Fly away, American Woman, Again či Dig in na svojom koncerte doplní miláčik (aj) ženského publika o celkom nové skladby. Silný november vo Viedni potvrdí len 3 dni po Kravitzovi ďalšie z veľkých mien svetovej hudobnej scény - George Michael. Vstupenky na všetky podujatia z produkcie Skalar music sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz zo Skalar Music. Viac na www.skalarmusic.at.