Jeden z najznámejších slovenských DJov Milan Lieskovský práve dokončuje svoj nový album. Pod názvom Genesis by mal vyjsť v septembri, pričom prvé exempláre si jeho fanúšikovia budú môcť kúpiť exkluzívne už aj na vybraných letných festivaloch.

Od vydania Lieskovského prvej veľkej platne, ktorá niesla jeho meno, uplynuli už dva roky. K medzinárodnému hitu Elenya by Milan rád pridal ďalšie. Aj preto si na nahrávanie nových skladieb prizval atraktívnych a v mnohých prípadoch nečakaných hostí, ktorí s tanečnou hudbou väčšinou nemajú nič spoločné. "Neprekáža to im ani mne. Práve naopak – vždy z nich vytlčiem niečo, čomu ani sami nemôžu uveriť, že to dokázali," smeje sa Milan Lieskovský. Na albume Genesis tak fanúšikovia nájdu Petru Humeňanskú s Mirom Jarošom, remix klasického hitu Vidieku Tisíc divov možno aj viac, či Petra Cmorika v skladbe Fool Me Now.

Lieskovský sa dokonca spojil aj so známou speváčkou slovenských ľudových piesní Darinou Laščiakovou a zrealizoval myšlienku, nad ktorou uvažoval už dlho. "Začal som ju najprv atakovať cez jej známych. Keď sme sa spojili, vysvetlil som jej o čo mi ide a v štúdiu som jej nechal voľnú ruku, nech spieva čo chce. Potom som sa z toho pokúsil vytvoriť niečo sofistikované."

Album Genesis si budú môcť ako prví kúpiť návštevníci letných festivalov Orange JOJ Summer Music a Fun Radio Dohoda, v obchodoch bude až od septembra. Na jeseň plánuje Milan Lieskovský vyraziť na Genesis Tour 2011 po slovenských tanečných kluboch.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Eva Bacigalová, PR manažérka Milana Lieskovského.