Pavol Petrik & Band nasadili v apríli do slovenských rádií singel Tajný sen. Príbeh skladby sa začal už pred troma rokmi, keď Pavol Petrik pustil doma v Košiciach bratovi Romanovi melódiu a požiadal ho, či by k nej napísal text. Úspech však zaznamenala až po tom, čo si ju vypočul producent Vlado "Randy" Gnepa a začal na nej pracovať.

Pri nahrávaní skladby v štúdiu vstúpil do jej životopisu Miro Jaroš reagujúci na neformálnu prosbu, aby sa pozrel, prípadne pretextoval niektoré frázy. "V štúdiu sme urobili maximum, aby skladba bola nadčasová a získala si podporu širokých más. Myslím si, že niečo už máme za sebou a práve ohlasy fanúšikov nás ženú k novým výzvam. Tajný sen sme si otestovali u našich známych a pozitívne referencie máme aj od hudobných dramaturgov," poznamenal Pavol Petrik.

Skladba Tajný sen zarezonovala natoľko, že sa v konkurencii slovenských a českých interpretov stala podľa rebríčka Ifpi.cz v 23. týždni najhranejšou skladbou v našich rádiách. "Jedným z mojich najväčších snov bolo spievať a robiť dobrú hudbu. Ak mojou troškou môžem ovplyvniť emócie poslucháčov, som šťastný a tým pádom viem, že robím niečo dobre. Preto sa veľmi teším z úspechu skladby Tajný sen, ktorej príbeh ležal tri roky v šuplíku, no som rád, že dnes je na svete," dodal Petrik.


Pavol Petrik & Band - Tajný sen

Informácie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR a produkčný manažér.

--
Foto: Ján Varchola