Manažér Ivety Bartošovej Richard Dušák rozviazal so speváčkou spoluprácu. Svoje rozhodnutie zverejnil na webovej stránke agentúry RichART. "Po štyroch mesiacoch od začiatku spolupráce, tzn. od začiatku našej snahy o zlepšenie postavenia Ivety Bartošovej na scéne českej a slovenskej popmusic a opätovné získanie dôvery u organizátorov kultúrnych akcií, musíme konštatovať, že sa nám tento cieľ síce začínal dariť, ale v posledných dňoch všetko stroskotalo," napísal Dušák.

Manažéra nahneval Bartošovej odchod z psychiatrického oddelenia nemocnice na Karlovom námestí a jej útek do Talianska, kde zatiaľ v liečbe nepokračuje. Práve Dušák ju na kliniku odviezol. "Bohužiaľ, Ivetino odhodlanie vydržalo krátko a kliniku opustila. Rodine, priateľom i spolupracovníkom oznámila, že si dáva pauzu (sama vraj nevie, akú dlhú) a všetky dohodnuté vystúpenia má naša agentúra okamžite zrušiť."

"V takejto neistote bohužiaľ nemôžeme vykonávať exkluzívnu manažérsku činnosť a za týchto okolností sme nútení spoluprácu s Ivetou ukončiť," dodal Dušák spolu s ospravedlnením pre všetkých usporiadateľov, s ktorými mala Bartošová dohodnuté vystúpenia. "Ivete samozrejme prajeme len to najlepšie v osobnom a pracovnom živote," uzavrel.

Informácie zverejnila webová stránka iDNES.cz.

--
Zdroj: SITA
Foto: SITA/Peter Maďar (foto.sita.sk)