Na hudobnom podujatí Toto je Hip Hop, ktoré sa uskutoční už tento piatok a v sobotu (1. a 2. 7.) na letisku v Piešťanoch, vystúpia tento rok slovenskí raperi s naživo hrajúcimi kapelami. V piatkom bloku sa v rozšírenej koncertnej zostave predstavia 2H+, DNA a AMO. Informoval o tom Vladimír Kroupa z Access Promotion.

Prvým vystupujúcim bude trojčlenná hip-hopová skupina 2H+. Tá svoje vystúpenie odohrá v sprievode bubeníka. Raper DNA sa predstaví so skupinou v zložení Palo Malý (klávesy), Milan Medek (gitara), Denis Pagac (basa) a Patrik Simeonov (bicie a spev).

"DNA je už druhý mesiac zatvorený v skúšobni, kde nacvičuje koncertný program. Nepochybujeme, že so špičkovým zvukom to na letisku v Piešťanoch bude hrať parádne," uviedol Kroupa.

Blok živých kapiel uzavrie zoskupenie AMO. Tí na festivale už s kapelou hrali, keď si na svoje vystúpenie v roku 2009 pozvali ako hosťa skupinu United Flavour. Tentokrát sa predstavia s novou live kapelou.

Na festivale Toto Je Hip Hop sa ako headliner predstaví americký raper Ice Cube, s ktorým vystúpi WC a jeho syn Doughboy. Okrem nich odohrajú svoje koncerty napríklad Indy, PSH, Prago Union, Moja Reč, Čistychov, IdeaFatte, Vec, Zverina, LA4 alebo Pio Squad. Akcie sa zúčastní aj tanečník Laci Strike spolu s lektormi z jeho Street Dance Academy. Tí na menšom pódiu s názvom DJ Club zorganizujú tanečný workshop.

Vstupenky na festival sú v predaji v sieti Ticketportal za 22 eur, VIP lístok stojí 50 eur.

--
Zdroj: SITA
Foto: Amo24hodin.sk