V ostatných dňoch boli zverejnené dve nové slovenské hudobné videá, ktoré nás napriek prepnutému počasiu uisťujú v tom, že leto je naozaj tu. AMO a Polemic zverejnili klip k úspešnému singlu Spolu vo štvrtok a nový klip kapely Puding Pani Elvisovej k inštrumentálnej skladbe Ďobkanie mal premiéru dnes len pred pár hodinami - o 11:11 na Facebook stránke Rádia_FM. Pozrite si oba na Hudba.sk.

Singel s názvom Spolu, v ktorom hosťujú členovia skupiny Polemic, je ochutnávkou z pripravovaného albumu bratislavských AMO. Nahrávka s názvom Positive vyjde až koncom septembra, na leto však kapely pre fanúšikov pripravili slnečný videoklip v réžii Martina Kazimíra, ktorý v spolupráci s Marekom Červenákom pripravil aj scenár. Klip spolu s Kazimírom produkoval Albert Rafaj, Opak a Moe. Kameru mal na starosti Mário Ondriš.

"Naším zámerom bolo urobiť pohodový track a videoklip a myslím si, že sa nám to podarilo. Verím, že klip bude príjemným bonusom a zároveň pozvánkou na vypočutie nášho nového albumu," uviedol raper Moe, ktorý sa tiež podieľal na grafickom spracovaní videoklipu.


AMO a Polemic - Spolu

Ďobkanie je po videu k predchádzajúcemu singlu Gramatika ďalším videoklipom PPE, ktorý natočila multitalentovaná mladá filmárka Martina Slováková. Inštrumentálna tanečná skladba pochádza z minuloročného albumu π (Pí).


Puding Pani Elvisovej - Ďobkanie

Informácie o klipe AMO a Polemicu pre Hudba.sk poskytol Robo Gregor.

--
Foto: Facebook.com/PudingPaniElvisovej