Stupavský raper Majself vyhral druhý ročník súťaže pre mladých talentovaných hudobníkov s názvom Vytiahni Svoj Majk. Do súťaže sa zapojil so skladbou Živý spánok a bol jednoznačným víťazom, za ktorého ho určili organizátor súťaže Opak z AMO, speváčka Zdenka Predná a hudobný dramaturg festivalu Toto Je Hip Hop Midi.

Výhra v súťaži boli ceny v hodnote 28 000 EUR a jednou z nich bol aj videoklip nakrútený na víťaznú skladbu. V súťaži spolu s Majselfom bojovala aj speváčka Monique.

Tá natoľko očarila hudobného producenta Opaka, že jej vokál pripojil k víťaznej skladbe, zatvoril ich vo svojom štúdiu Zion5 a amatérsku nahrávku prerobili. Keď boli všetci spokojní, na skladbu nakrútili videoklip pod taktovkou režiséra Jozefa Koháryho.

"Bola to pre mňa výborná príležitosť. Točil som s profesionálmi a čo sa týka výsledku som spokojný. Na našu krajinu je to nevšedné dielo a dáva atmosféru mojej skladbe," uviedol Majself. Ako ďalšia výhra bola účasť na jedinom slovenskom hip-hopovom festivale - Toto Je Hip Hop 2011 (1. - 3. júla), kde sa raper predstavil v sobotu o 19:15.

"VSM splnila presne to, prečo som sa prihlasoval. Chcel som dať svoju hudbu medzi ľudí, takže toto bola pre mňa tá šanca," tvrdí Majself. "Som spokojný z výsledkom súťaže aj s Majselfovou disciplínou v štúdiu a prajem mu, nech sa mu live vystúpenie na festivale podarí. Presne pre takýto pocit organizujem túto súťaž," dodal Opak.


Majself feat. Monique - Živý spánok

Redakciu Hudba.sk informoval a fotografie poskytol Opak. Viac na www.vytiahnisvojmajk.sk.