Do Bratislavy sa po necelom roku vráti jedna z najznámejších tribute kapiel na svete - The Australian Pink Floyd Show (TAPFS). Revival zoskupenie pochádzajúce z mesta Adelaide sa v rámci svetového turné Exposed In The Light predstaví 17. januára 2012 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

TAPFS funguje už od roku 1988. Kapele sa podarilo v podstate ako jedinej obnoviť vzhľad, atmosféru a zvuk koncertov Pink Floyd, pričom na koncertoch využívajú lasery, obrovské obrazovky s inteligentnými svetlami a iné rekvizity. Kapela je známa na celom svete a podporuje ich aj gitarista a spevák Pink Floyd David Gilmour. Naposledy sa im bratislavský koncert, ktorý sa konal 2. februára v Inchebe, podarilo vypredať a to viac ako týždeň pred vystúpením. Vo februári sa TAPFS predstavili aj v Košiciach, konkrétne v Steel Aréne.

Vstupenky na koncert budú už čoskoro v predpredaji.

PS: Síce je ešte skoro, ale nezabudnite, že na koncert treba prísť aspoň trištvrte hodinu pred oficiálnym začiatkom, aby ste sa stihli dostať dnu a usadiť. Pre usporiadateľskú agentúru 212 je totiž niekoľkominútový sklz (bežná vec na veľkých koncertoch, nad ktorou sa nikto nepozastavil ani pri nedávnom dvadsaťminútovom "meškaní" Stinga) absolútne nemysliteľný. Hoci v skutočnosti je, jemne povedané, neštandardné, aby kapela začala hrať, keď ľudia stále prichádzajú a hľadajú svoje miesta. Dobrá rada nad zlato - berte to tak, ako keby ste šli na hokejový zápas, do divadla alebo na lietadlo, nie na rockový koncert... Aj keď samozrejme rockový koncert to bude - a poriadny! Reportáž z februárového bratislavského koncertu si môžete prečítať TU.

--
Zdroj: SITA, pm
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk