Laco Lučenič alias doubleL pripravuje pokračovanie úspešného projektu Satisfactory, ktorý videlo v rokoch 2005 - 2009 niekoľko tisícok divákov počas jeho turné a hosťovania v Divadle Astorka Korzo '90. Niekoľko prvých fragmentov projektu Satisfactory II však predstaví už v rámci multimediálneho projektu Flower Power Pop Show.

Ten prvýkrát uvedie už 15. júla v Štúrove počas vinárskeho festivalu Winefest Štúrovo 2011. Na pódiu ho bude sprevádzať takmer desiatka hudobníkov a zvláštnu atmosféru skladbám dodajú aj inštrumentalisti s klasickým vzdelaním či exotickými nástrojmi, ktoré nie sú obvykle súčasťou klasickej rock 'n' rollovej kapely. Playlist je pritom plný skladieb od mien ako Steve Marriott, Jim McGuinn, John Lennon, Paul McCartney, Keith Richards, Brian Jones či Graham Nash.

Flower Power Pop Show v Štúrove bude iba prvou ochutnávkou projektu Satisfactory II, do ktorého plánuje Lučenič zainteresovať celý sextet klasických nástrojov v zložení klavír, violončelo, viola, husle, priečna flauta a hoboj. Termíny ďalších koncertov by mal oznámiť už v najbližších dňoch.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Mojmír Lieskovský, PR manažér Laca Lučeniča.