Americká rocková kapela Kings Of Leon zrušila svoj sobotný koncert v Houstone. Stalo sa tak po tom, čo v piatok skupina nedokončila svoje vystúpenie v Dallase. Dôvodom bol odchod speváka Caleba Followilla do zákulisia pričom fanúšikom povedal, že "ide vracať a zobrať si ďalšie pivo". Napriek sľubu, že sa potom vráti, sa na pódiu už neukázal.

Skupina zverejnila oficiálne vyhlásenie na webstránke woodlandscenter.org, v ktorom uviedla, že dôvodom zrušeného koncertu v Houstone je "vyčerpanie z tepla a dehydratácia Caleba Followilla po vystúpení v Dallase".

Hudobníci však oznámili, že koncert v Houstone odohrajú 22. septembra. Zatiaľ však nie je známe, či odohrajú ďalšie naplánované vystúpenia svojho amerického turné.

Calebov brat, basgitarista Jared Followill však prostredníctvom Twitteru prezradil, že okrem spomínaných Calebových zdravotných ťažkostí sú za zrušením koncertu aj iné dôvody. "Máme našich fanúšikov veľmi radi. A vieme, že nie ste hlúpi. V skupine máme oveľa väčšie problémy než to, že sa Caleb opil," uviedol Jared Followill, ktorý sa priaznivcom ospravedlnil už aj v piatok po tom, čo jeho brat opustil pódium v Dallase. "Caleb sa necíti dobre a nemôže sa už vrátiť na pódium. Je nám to veľmi ľúto. Viem, že nás teraz nenávidíte. Ale naozaj to nie je naša chyba. Nemôžeme koncert dohrať bez neho. Nenáviďte Caleba, nie nás," povedal sklamaným fanúšikom Jared.

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/kingsofleon