Popri práci na vlastnom štúdiovom albume Kelly Clarkson pracuje aj na projekte s jej vokalistkami Jill a Kate. Trio si dalo názov Already Famous a v týchto dňoch nahrávajú v štúdiu prvé skladby. "Skladali sme spolu a spievali štyri roky, tak sme si povedali, že to nahráme," vysvetlila Clarkson na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

Napriek tomu, že z trojice je 29-ročná víťazka prvej série American Idol najznámejšia, hlavnou speváčkou skupiny sa nestane. "Všetky sme hlavnými speváčkami," uviedla. Jedna z piesní, ktoré už nahrali, sa volá I'm Not the Only One.

Kelly Clarkson od víťazstva v súťaži American Idol, ktorá bola predlohou našich superstar, vydala štyri štúdiové albumy - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007) a All I Ever Wanted (2009), pričom všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. K jej najznámejším singlom patria skladby A Moment Like This, Miss Independent, Since U Been Gone, Because of You či My Life Would Suck Without You. Je držiteľkou dvoch hudobných cien Grammy.

Informácie zverejnila webová stránka Aceshowbiz.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Kellyclarkson.com