Elektro-popová formácia LMFAO sa s hitom Party Rock Anthem opäť udržala na vrchole amerického singlového rebríčka Billboard Hot 100. Na jednotke je už šiesty týždeň za sebou. Skladba sa nachádza na ich druhej štúdiovke Sorry for Party Rocking (2011). Dvojica Redfoo a SkyBlu sa s touto piesňou dostala na čelo aj v britskom singlovom rebríčku.

Rovnako ako pred týždňom je na dvojke americká speváčka Katy Perry so skladbou Last Friday Night (T.G.I.F.). Stále platí, že ak by sa jej podarilo dostať na prvé miesto, bol by to už jej piaty singel z takmer rok starého albumu Teenage Dream (2010), s ktorým by to dotiahla na najvyššiu priečku. Predtým sa jej to podarilo s hitmi California Gurls (featuring Snoop Dogg), Teenage Dream, Firework a E.T. (featuring Kanye West). Tretia priečka v rebríčku Billboard Hot 100 aktuálne patrí rapperke Nicki Minaj.

Na štvorke je Pitbull a jeho singel Give Me Everything, v ktorom hosťujú Ne-Yo, AfroJack a Nayer. Prvú päťku tentoraz uzatvára dvojica Bad Meets Evil spolu so spevákom Brunom Marsom so singlom Lighters. Vôbec po prvý raz sa do Top 10 dostali Maroon 5 a Christina Aguilera so spoločnou skladbou Moves Like Jagger, ktorá je na osmičke.

Americký singlový rebríček Billboard Hot 100 (1. augusta 2011 - 7. augusta 2011):
01. LMFAO - Party Rock Anthem
02. Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.)
03. Nicki Minaj - Super Bass
04. Pitbull featuring Ne-Yo, AfroJack & Nayer - Give Me Everything
05. Bad Meets Evil featuring Bruno Mars - Lighters
06. Lil Wayne - How To Love
07. Britney Spears - I Wanna Go
08. Maroon 5 & Christina Aguilera - Moves Like Jagger
09. Adele - Rolling In The Deep
10. Hot Chelle Rae - Tonight Tonight
--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/lmfao