"Wannabe stálica" slovenskej hudobnej scény, skupina Maduar, zrušila svoje narodeninové koncertné turné Anthology a vydanie kolekcie Anthology Pack. "Veľmi nás mrzí, že vám musíme oznámiť túto nepríjemnú správu, ale, bohužiaľ, niekedy veci nevyjdú úplne podľa plánu," uviedli na svojej webovej stránke. Na koncertoch mal spolu s Maduarom vystúpiť Michal David a Ilona Csáková, skupina avizovala aj návrat dua MC Erik & Barbara.

"Z dôvodu odstúpenia dvoch kľúčových reklamných partnerov od aktivít spojených s oslavami 25. výročia skupiny Maduar sme k dnešnému dňu nútení pozastaviť všetky prebiehajúce procesy súvisiace s oslavami, vrátane koncertného turné a vydania narodeninovej kolekcie Anthology Pack, keďže naša spoločnosť nie je schopná vykryť potrebné produkčné výdavky spojené s touto aktivitou," uviedli na stránke Maduar.com.

Fanúšikom, ktorí si už lístok na koncert vo Zvolene, v Ostrave, Brne alebo Prahe kúpili, členovia skupiny odkazujú, že majú nárok na vrátenie vstupného v mieste zakúpenia vstupenky. "V prípade, že ste si zakúpili Anthology Pack v predpredaji a už ste svoju objednávku uhradili, poprosíme vás o poslanie čísla účtu, na ktorý si želáte vrátenie platby, na emailovú adresu info@mmbmg.com, a to spolu s menom a číslom vašej objednávky," dodali.

--
Zdroj: SITA
Foto: Maduar.com