Už zajtra (26.8.) začína ďalší ročník Uprising Reggae Festivalu, ktorý sa za tri roky vypracoval na najväčší festival svojho druhu v strednej Európe. Jeho silnou stránkou je okrem veľkých mien najmä široká paleta žánrov, ktoré sa na festivale prezentujú - okrem reggae si každoročne prídu na svoje aj priaznivci dancehallu, dubu, ska, hip-hopu či príbuzných elektronických žánrov ako ragga-jungle a dubstep. Nielen o tom je zaujímavá pozvánka na víkendový festival, ktorou je videodokument z ročníka 2010.

"Ako malú ochutnávku atmosféry, ktorá nás zajtra čaká na štvrtom ročníku festivalu Uprising, sme sa rozhodli odhaliť vám časť z chystaného DVD, ktoré pripravujeme k piatemu výročiu. Pripomeňte si vystupujúcich ako Alborosie, Jah Mason, Dub Incorporation, Ginjah, Ras Charmer, Cali P, Deadly Hunta či Solo Banton," uvádza sa na oficiálnej stránke Uprising.sk.

Video je ochutnávkou pripravovaného DVD a pozvánkou na Uprising Reggae Festival 2011, ktorý sa uskutoční 26. a 27. augusta na Zlatých pieskoch v Bratislave.


Uprising Reggae Festival - dokument 2010

--
Zdroj: Uprising.sk, pm
Foto: Tatiana Bérešová - Hudba.sk