Americká rocková kapela My Chemical Romance vyhodila zo svojej zostavy bubeníka Mikea Pediconeho po tom, čo ho ostatní členovia prichytili, ako sa ich snažil okradnúť. Incident sa stal vo štvrtok v noci po koncerte My Chemical Romance v meste Auburn v štáte Washington.

K celej situácii sa vyjadril gitarista Frank Iero, ktorý na oficiálnej webstránke kapely zverejnil vyhlásenie: "Stalo sa niečo nepríjemné a preto chceme povedať, ako to bolo naozaj ešte predtým, než sa internet zaplní nepravdivými informáciami. Vzťah medzi skupinou My Chemical Romance a Michaelom Pediconem sa skončil. Prichytili sme ho, ako kradne, k čomu sa neskôr po našom koncerte v Auburn priznal aj polícii. Celá táto situácia nás znechutila a sklamala. Nemáme však v úmysle ho zažalovať ani nič podobné, chceme iba, aby zmizol z našich životov."

"Členovia tejto kapely sú ako rodina a rodina by nemala robiť niečo také, ako spravil on. Pokračujeme ďalej a dúfame, že sa nám čoskoro podarí zohnať nového bubeníka," dodal Iero. Pedicone bol predtým členom kapely The Bled a k My Chemical Romance sa pripojil ako koncertný bubeník vlani po odchode Boba Bryara. Ten v skupine pôsobil od roku 2004.

Informácie zverejnila webová stránka NME.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/POLFOTO, Mie Brinkmann (foto.sita.sk)