Na októbrovom turné nitrianskej pop-rockovej skupiny Gladiator s názvom Všetko Najlepšie Topfest Tour sa okrem avizovanej formácie Boban Marković Orchestra ako hostia na niektorých koncertoch predstavia aj Ivan Tásler z IMT Smile, frontman Desmodu Kuly a speváčka Zuzana Smatanová.

"Sme veľmi radi, že našich 20 rokov kapely s nami oslávia spoločným hraním na turné aj naši rovesníci a kolegovia Ivan Tásler, Kuly a Zuzana Smatanová. Zahráme si spoločne nejaké pesničky a poriadne si to užijeme," uviedol spevák skupiny Gladiator Miko Hladký.

Gladiator absolvuje spomínané turné pri príležitosti dvadsiateho výročia pôsobenia na slovenskej hudobnej scéne. Tásler sa ku Gladiatoru pridá hneď na prvom koncerte 4. októbra v Bratislave, o deň neskôr v Martine ho vystrieda Zuzana Smatanová a nakoniec 6. októbra v Nitre vystúpi Kuly z Desmodu. Ďalšie tri koncerty sa uskutočnia v Prievidzi, Košiciach a Humennom. Ako predskokan vystúpi formácia Silvayovci, známa predovšetkým zo súťaže Česko Slovensko má talent. Všetky koncerty budú mať začiatok o19:00, vstupenky sú v predpredaji v sieťach Ticketportal a Ticketstream v cene 5 eur.

Termíny koncertov turné Všetko Najlepšie Topfest Tour:

4. októbra - Bratislava, Hala Pasienky, hosť: Ivan Tásler
5. októbra - Martin, Športová hala Podháj, hosť: Zuzana Smatanová
6. októbra - Nitra, hala Klokočina, hosť: Kuly
7. októbra - Prievidza, City Aréna
8. októbra - Košice, Cassosport
9. októbra - Humenné, Športová hala Ultras

Agentúru SITA informoval PR manažér turné Ján Kakaščík.