Slovenská kapela Talkshow sa po úspešných potulkách po Európe vracia na rodnú hrudu. V jeseni vystúpi v deviatich kluboch v rámci All You Can Beat Tour. Spoločnosť na koncertoch im budú robiť rockoví From our Hands, ale aj známi predstavitelia domácej hip-hopovej scény Zverina, Vec či Yanco Kral.

Turné štartuje symbolicky koncertom v pražskom Rock Cafe. Práve v Česku hrali Talkshow cez leto na najväčších festivaloch, preto sa rozhodli potešiť fanúšikov aj klubovým koncertom v hlavnom meste. Nasledovať budú októbrové vystúpenia v Prešove, Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline a Trenčíne.

V novembri sa skupina vyberie do Nového Mesta nad Váhom, Prievidze a turné uzavrie v Bratislave. Na posledný koncert turné je pripravené aj prekvapenie v podobe špeciálneho hosťa.

Talkshow mali v septembri 2011 krátku koncertnú prestávku, počas ktorej sa venovali najmä novým pesničkám a príprave jesenného turné. Úspešný prvý polrok na zahraničných pódiách odštartoval marcový viedenský koncert so švédskym objavom MF/MB. Nasledovalo turné s rakúskou kapelou Steaming Satellites. Spoločne zahrali v nemeckom Ravensburgu a v rakúskych mestách Salzburg, Wartberg, Viedeň a Golling am Salzbach.

Počas leta stihla kapela potvrdiť svoju povesť kvalitnej koncertnej kapely aj na dvoch najväčších letných festivaloch v Česku – Rock for People a Colours of Ostrava. V auguste štvorica hudobníkov potešila návštevníkov letných festivalov Žákovic Open, Easthetic festival, Grape a leto zavŕšila koncertom v Topoľčanoch.

Spolu so štartom jesenného turné All You Can Beat Tour kapela predstaví aj nový videoklip. Na jar budúceho roku plánuje Talkshow vydať nový album a podporiť ho koncertami doma aj v okolitých krajinách. Vstupenky na koncerty sa predávajú vždy priamo na mieste. Talkshow bude na koncertoch predávať aj originálne CD a vlastný merchandise.

All You Can Beat Tour:

1. 10. - Praha, Rock Cafe (+The Slots)
7. 10. - Prešov, Wave Club (+Vec, Zverina, Yanco Kral)
8. 10. - Košice, Colloseum (+Vec, Zverina, Yanco Kral)
13. 10. - Banská Bystrica, Klub 77 (+Vec, Zverina, Yanco Kral)
15. 10. - Žilina, Smerr Pub (+Vec, Zverina, Yanco Kral)
22. 10. - Trenčín, Klub Lúč (+From Our Hands, Funny Faces)
4. 11. - Nové Mesto nad Váhom, Akm Klub (+From Our Hands, Funny Faces)
19. 11. - Prievidza, Element Klub (+From Our Hands)
24. 11. - Bratislava, Nu Spirit (+special guest)

Redakciu Hudba.sk informoval Tomáš Holetz z agentúry Publique. Viac na www.facebook.com/talkshowmusic.

--
Foto: Facebook.com/talkshowmusic