Bratislavská skupina AMO vydáva 30. septembra tretí štúdiový album s názvom Positive. Ako napovedá názov, pôjde o pozitívne ladený hudobný počin, na ktorom sa podieľali aj zaujímaví hostia z domácej i zahraničnej scény. Žánrovo album zachádza do rôznych žánrov od rapu, cez dancehall a reggae až k world music. Ochutnávkou je letný hit Spolu a oficiálny video trailer.

"S albumom sme spokojní, podarilo sa nám zrealizovať pár zaujímavých spoluprác, veľa sme sa naučili, hudobne sme sa opäť posunuli a veríme, že fanúšikov týmto albumom uspokojíme," hovorí o albume Moe. Medzi hosťami je skupina Polemic, Gramo Rokkaz, Lasky zo skupiny Para, speváčka Misha a dídžeji Spinhandz a Miko. Na album prispeli aj vokalisti zo zahraničia - U-Cee z Nemecka, Tribuman a Gill'us z Francúzka, Mr. E z USA a Ras Zacharri z Jamajky.

Na albume bude celkovo dvanásť nových skladieb a bonus v podobe novej verzie skladby Abstinent, ktorú AMO pôvodne nahrali so skupinou Para. "Túto vec majú ľudia stále veľmi radi a keďže ju máme zmáknutú v koncertnej verzii a hrávame ju na koncertoch s kapelou, rozhodli sme sa, že ju dáme na album v našej verzii ako bonus," vysvetlil Opak.

O produkciu albumu sa postarali hlavne Moe a Opak, s niektorými skladbami produkčne pomohol klávesák kapely Marcel Vén. Hudbou prispeli aj DJ Ramon a dvojica Damien "Damalistik" Albert a Jean Michel "Djei" Gogo zo spriaznenej kapely United Flavour. Fotografie na cover albumu nafotil Ondrej "Ogi" Čajka. Video trailer albumu režíroval Martin Hudák.


AMO - trailer k albumu Positive

Album Positive sa bude krstiť 27. októbra v River's Clube na Tyršovom nábreží a následne sa AMO so svojou živou kapelou vyberie na koncertné turné po slovenských mestách. Ešte predtým predstaví novinku 17. októbra v pražskom Lucerna Music Bare. Fanúšikovia si môžu album predobjednať na weboch Amo24hodin.sk alebo Gregoragency.sk. Prvých 100 kusov bude cenovo zvýhodnených a podpísaných členmi kapely.

Zoznam skladieb na albume AMO - Positive:

1. Headline
2. Spolu (+Polemic)
3. Swing
4. Nápad za milión (+DJ Spinhandz)
5. Fajn
6. Štýl (+Gramo Rokkaz)
7. Someone Else (+U-Cee)
8. Toľko rečí
9. Ex
10. Hej! (+Tribuman, Gill'us & Mr. E)
11. Nechám sa zviesť (+Misha)
12. Naozaj? (+Ras Zacharri)
13. Roky (+DJ Miko)

bonus: 
Abstinent (+Lasky) - AMO & Band verzia


AMO a Polemic - Spolu

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Robo Gregor, PR manažér kapely AMO. Viac na www.amo24.hodin.sk.

--
Foto: Ondrej Čajka