V bratislavskom podniku The Club sa počas jesene predstaví americká speváčka a raperka Lumidee aj hip-hopový dídžej Fatman Scoop. Obaja sú známi najmä vďaka spoluprácam s hviezdami hip-hopu a R&B.

Lumidee sa do povedomia dostala v roku 2003 hitom Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh), na ktorom spolupracovala s dvojicou raperov Busta Rhymes a Fabolous. Na svojom konte má aj skladby s interpretmi ako Kool Savas, Arash, Shaggy, Nina Sky či Fat Joe.

Dvadsaťsedemročná speváčka s latinsko-americkými koreňmi po debutovom albume Almost Famous (2003) a jeho nie príliš úspešnom nasledovníkovi Unexpected (2007) vydala v roku 2009 dva mixtapy I'm Up a Coast 2 Coast Exclusive.

Speváčka, ktorú možno zaradiť do kategórie "one-hit wonder", sa slovenským fanúšikom po prvýkrát predstaví v sobotu 29. októbra, lístok na jej koncert stojí v predpredaji 8 eur.


Lumidee - Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh)

Necelý mesiac po nej, konkrétne v sobotu 26. novembra sa v The Club predvedie Newyorčan Fatman Scoop. Jeho najväčším hitom je singel Be Faithful taktiež z roku 2003, s ktorým sa mu podarilo dobyť britský singlový rebríček. Známy rádiový dídžej s charakteristickým výrazným hlasom okrem iných spolupracoval so Slaughterhouse, Mariah Carey či Timbalandom. Za videoklip ku skladbe Lose Control, v ktorej hosťujú Missy Elliott a Ciara, získal prestížnu cenu Grammy. Lístok na klubové vystúpenie Fatman Scoopa sa dá zadovážiť rovnako za 8 eur.


Fatman Scoop - Be Faithful


Fatman Scoop feat. Missy Elliott & Ciara - Lose Control

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/lumidee