Richard Müller sa po koncertoch v Českej republike vracia na Slovensko, kde ho čaká séria vystúpení v hlavnom meste. Pražské Divadlo Hybernia v rámci úspešného Potichu Tour 2 vypredal trikrát, na bratislavskej Novej scéne v najbližších dňoch spoločne s Danom Bártom odohrá až šesť koncertov. Podľa reakcií českých médií a fanúšikov je čerstvý päťdesiatnik v životnej forme.

Českí novinári v ostatných dňoch zistili aj to, o čom sme sa nedávno presvedčili sami na spevákovom koncerte na Devíne v rámci Pocty slobode 2011. "Richard Müller zostavil najlepšiu kapelu v Česko-Slovensku," tvrdí titulok na Ireport.cz a v samotnej reportáži jej autor Daniel Maršalík trefne dopĺňa: "Sila Richarda Müllera spočíva v tom, že na pódiu vystavuje seba a to, v čo verí. Obklopil sa nadanými ľuďmi, pozval si talentovaného hosťa a spieva piesne a texty, za ktorými si stojí a presne vie, o čom sú."

Prvé dve vystúpenia v Bratislave sa uskutočnia už dnes, zvyšné štyri v nedeľu a v pondelok. V divadle Nová scéna predvedie Müller domácemu publiku program, ktorý obsahuje špeciálne "tiché" úpravy známych hitov. Komornú atmosféru koncertov charizmatický spevák dotvára rozprávaním zaujímavých muzikantských "príbehov z ciest". Exkluzívnym hosťom turné je zrejme najlepší súčasný mužský spevák v Česku (aj na Slovensku) Dan Bárta. Pre bratislavské publikum je však pripravené aj špeciálne prekvapenie. Podľa manažmentu turné sa fanúšikovia viac dozvedia z fotografií a videí na oficiálnej Facebook stránke www.facebook.com/richardmullerpage.

Zostávajúce termíny Potichu Tour 2:

Bratislava, Nová scéna
1. 10. - 16:30 a 19:30
2. 10. - 16:00 a 19:00
3. 10, - 17:00 a 20:00

21. 10. - Česká Lípa, DK Crystal
23. 10. - Brno, Janáčkovo divadlo 16:00, 19:00
25. 10. - Zlín, Kongresové centrum
26. 10. - Hodonín, DK Horní valy

--
Text: Patrik Marflák, zdroj: Ireport.cz, PR
Foto: Lukáš Kimlička