Legendárna americká hardrocková formácia Kiss oznámila, že podpísala zmluvu s novým distribútorom, vďaka čomu sa v Európe ešte túto jeseň začne po jej sérii vína predávať aj ich vlastné pivo. Podľa internetovej stránky kissrockdrinks.com, Kiss Destroyer je "pivo s nemeckou tradíciou, ktoré sa ľahko pije".

Pivo by sa malo na európsky trh dostať v polovici októbra. Víno je však možné kúpiť v Európe už teraz. Kiss Zin Fire z roku 2010 je "výrazné, ovocné víno" zo Zinfandel v americkom štáte Kalifornia s príchuťou černíc a korenia. Momentálne ho predávajú vo Švédsku, Nórsku, Fínsku, Dánsku, Holandsku a vo Veľkej Británii. Gitarista Paul Stanley na sociálnej sieti Facebook o ich nápojoch uviedol: "Toto nie je iba, že sme na ne nalepili svoju etiketu. Chceli sme víno a pivo, ktoré by boli pre Kiss jedinečné, a máme ich. Táto vec vám rozpáli chuťové poháriky."

"Ak máte radi Kiss, pivo a víno, toto je pre vás to pravé," doplnil ho Gene Simmons, ktorý má okrem piva svojej skupiny aj čerstvé novinky zo súkromného života. Basgitarista legendárnej skupiny sa totiž v sobotu v Beverly Hills oženil s dlhoročnou priateľkou Shannon Tweed. Šesťdesiatdvaročný muzikant si ju vzal po 28 rokoch spoločného života, potvrdil ich hovorca.

Päťdesiatštyriročná Tweed kráčala k oltáru v šatách slonovinovej farby z dielne Priscilla of Boston s kyticou ruží rovnakého odtieňa. Nevesta a ženích si povedali svoje manželské sľuby pred asi 400 hosťami, medzi ktorými boli Hugh Hefner, Bill Maher či bývalí členovia Kiss. Nechýbali ani deti mladomanželov - 22-ročný Nick a 19-ročná Sophie, ktorá bola dvornou dámou.

Skladba, ktorú si Simmons a Tweed vybrali pre ich prvý manželský tanec, sa pre pár, ktorého vzťah trvá takmer tri desaťročia, mimoriadne hodí - bola to pieseň At Last (v preklade Konečne, pozn. red.) od Etty James, v podaní ich dcéry Sophie.

Informáciu zverejnila webová stránka NME.com a magazínu People.

--
Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Richard Drew