Otec zosnulej britskej speváčky Amy Winehouse začal po jej smrti písať memoáre o jej živote. Kniha s názvom Amy, My Daughter, v ktorej Mitch Winehouse rozoberie aj svoj vzťah s problematickou dcérou, sa na trh údajne dostane v roku 2012 prostredníctvom vydavateľstva HarperCollins. Zisk z predaja diela poputuje na konto organizácie Amy Winehouse Foundation, ktorá pomáha deťom a mladým ľuďom bojovať s drogami.

"Amy, My Daughter bude povinným čítaním pre zástupy fanúšikov Amy a tiež srdcervúcou výpoveďou o láske otca, ktorý stratil svoju dcéru," uviedol na margo chystanej knihy Nick Canham z oddelenia literatúry faktu HarperCollins.

"Cítil som, že musím napísať túto knihu, aby som rozpovedal pravdivý príbeh a aby som sa s tým všetkým sám vyrovnal," povedal o knihe Mitch Winehouse.

Amy Winehouse, ktorá bojovala so závislosťou od drog a alkoholu, zomrela 23. júla vo veku 27 rokov. Augustové výsledky toxikologických testov dokázali, že sa v tele speváčky nenašli žiadne ilegálne drogy. Hoci mala v krvi alkohol, zatiaľ nie je jasné, či mal vplyv na jej náhle úmrtie. Vyšetrovanie jej smrti by mali definitívne uzavrieť koncom októbra.

Informáciu zverejnila webová stránka Spinner.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Amywinehouse.com