Barbadoská speváčka Rihanna, ktorú magazín Esquire označil za najsexi ženu roka, údajne utratila v parížskom obchode s erotickým tovarom za päť minút vyše tisíc eur. Hviezda si kúpila rôznu bielizeň, erotické pomôcky, kožené putá, vonné sviečky a oleje do kúpeľa. Britský denník The Sun o tom informovali prekvapení zákazníci obchodu s názvom Lovestore. Rihanna pritom v ostatných dňoch šokovala aj svojím novým videoklipom k hitu We Found Love, s ktorým kraľuje britskému singlovému rebríčku.

"Vedela presne, čo hľadala a pri vyberaní tovaru nechcela žiadnu pomoc," uviedol o speváčkinom nákupe jeden z prizerajúcich sa zákazníkov parížskeho Lovestore. "Na chodníku pred obchodom zastalo čierne auto, z ktorého do obchodu vkĺzla Rihanna. Vôbec nebola nervózna. Usmievala sa od ucha k uchu a vyzerala, že sa chce čo najskôr vrátiť do hotela," dodal.

Dvadsaťtriročná speváčka, ktorá pricestovala do Paríža v rámci svojho turné Loud Tour, predstavila minulý týždeň svoj nový videoklip, ktorý taktiež pobúril mnohých fanúšikov. Rihanna sa v ňom ocitá v deštruktívnom vzťahu, ktorý je plný drog, sexu, odviazaných party a násilných hádok. Žena, ktorú speváčka stvárňuje, na konci svojho milenca opúšťa.


Rihanna feat. Calvin Harris - We Found Love

Režisérka videoklipu Melina Matsoukas sa pri jeho tvorbe inšpirovala "skutočnými, drsnými filmami ako Attack the Block, Kids, Trainspotting a Requiem for a Dream". Temný príbeh sa mal pôvodne nakrúcať v Brazílii, no napokon scény vznikali v severoírskom Belfaste. "Nie je to o domácom násilí, ale o toxickom vzťahu, v ktorom veľkú rolu zohrávajú drogy, a najmä o prekonaní týchto slabostí. Nesnažíme sa glorifikovať takýto typ vzťahu. Všetko zlé, čo tam vidíte, je to, čo v skutočnosti nechcete. Záver, v ktorom ho opúšťa, reprezentuje, že sa s tým rozhodla skončiť," vysvetlila Matsoukas pre MTV News.

K natočeniu klipu ju inšpirovala samotná pieseň, ktorá je energickým tanečným kúskom s prvkami rave music. "Je to o tom pocite, keď cez vás prúdi takáto hudba, vďaka tomu som začala uvažovať nad drogami a závislosti a láske, ktorá je tiež závislosťou. Mnohí už zažili vrcholy a pády takéhoto toxického vzťahu. Snažíte sa to ukončiť, ale nie je to také jednoduché," hovorí režisérka kontroverzného videa, podľa ktorej je Rihanna výbornou herečkou. "Nie je to Rihannin príbeh. Je to príbeh, v ktorom hrá ako herečka. Samozrejme mnohí to prirovnávajú k jej skutočnému životu, ale to vôbec nebol zámer. Asi to tak vnímajú, lebo umenie je imitáciou života a toto je príbeh, s ktorým sa každý vie stotožniť a mnohí niečo podobné aj sami zažili. Je tam kúsok z môjho života, kúsok z jej života, je to proste príbeh o živote."

Skladba We Found Love, pod ktorou je podpísaná aj škótska producentská hviezda Calvin Harris, je aktuálne už tretí týždeň na čele britského rebríčka singlov. Pieseň je prvým singlom zo speváčkinho nového štúdiového albumu Talk That Talk, ktorý vyjde 18. novembra. Pre Rihannu je to po hitoch Umbrella (featuring Jay-Z), Take a Bow, Only Girl (In the World) a What's My Name? (featuring Drake) piaty singel, s ktorým sa jej podarilo dostať na vrchol UK Chartu.

Informácie zverejnila webová stránka NME.com a Theofficialcharts.com.

--
Zdroj: SITA, Ultimate-rihanna.com
Foto: Rihannanow.com