Britský spevák George Michael bol nútený pre chorobu zrušiť svoj koncert v londýnskej Royal Albert Hall. Podľa dostupných informácií spevákove plány prekazila vírusová infekcia a ňou vyvolaná horúčka. Koncert sa rozhodol na odporúčanie lekára preložiť na iný termín. Fanúšikom, ktorí ho chceli vidieť a počuť naživo, prisľúbil, že ich vstupenky sú stále platné a že koncert sa uskutoční v inom termíne.

George Michael ešte v utorok večer bez problémov vystupoval na rovnakom mieste. Počas vystúpenia fanúšikom ponúkol aj cover verzie skladieb Russian Roulette od Rihanny či Love Is A Losing Game od Amy Winehouse. V stredu sa však už necítil dobre. Ako naznačil, vďaka tomu, že koncert vypustil, mohol by sa vyliečiť a pripraviť na najbližšie vystúpenie v Royal Albert Hall naplánované na piatok.

Hovorca speváka v stredu uviedol: "George je sklamaný, že nemôže odspievať dnešný koncert, ale dostal radu, aby oddychoval. Včera ho publikum odmenilo fantastickou odozvou a veľmi mu je ľúto, že dnešný koncert musel preložiť."

George Michael v Londýne koncertuje spolu s veľkým orchestrom v rámci svojho Symphonica: The Orchestral Tour. Turné, ktoré spevák odštartoval augustovým vystúpením v Prahe, potrvá do 12. decembra. Posledný koncert v rámci neho sa bude konať v anglickom meste Manchester.

--
Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Petr David Josek (foto.sita.sk)