Americká speváčka Lady Gaga v stredu absolvovala operáciu bedrového kĺbu, pre problémy s ktorým musela zrušiť koncertné turné Born This Way Ball. Ešte pred zákrokom sa fanúšikom na Twitteri poďakovala za to, že jej "posielajú lásku a podporu" a neskôr sa so svojimi pocitmi podelila aj na svojej sociálnej sieti LittleMonsters.com.

"Príšerky, naozaj ste mi dnes dali veľa sily. Všetko sa to stalo tak rýchlo, no keď prišiel čas, aby som sa tomu postavila, spomínala som na mnohé príbehy a zážitky, s ktorými ste sa so mnou podelili," napísala. Podľa jej slov myslela na ich "bolesť a vytrvalosť" či problémy s rodinou, školou, zdravím alebo vlastnou identitou.

"Niekedy ste takí odvážni, až ma to desí. Premýšľam, ako je to vôbec možné. Tak som si povedala: 'Som nažive, žijem svoj sen a toto je len malá prekážka'. Zmenili ste môj život. Ľúbim vás a som hrdá na to, že som súčasťou vašich životov. Ak to dokážete vy, dokážem to aj ja, a keď budeme držať spolu, zvládneme čokoľvek," vyhlásila.

Ortopedická chirurgička Alexis Colvin pre reláciu MTV News vysvetlila, že zranenie bedrového kĺbu je u veľmi aktívnych ľudí pomerne bežné. Podľa nej by Lady Gaga mohla začať opäť vystupovať o tri až šesť mesiacov, závisieť to bude od toho, ako sa jej bude dariť na fyzioterapii.

Informácie pochádzajú z webstránky www.mtv.com.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Charles Sykes

Súvisiaci interpreti: Lady Gaga