Americká speváčka Kelly Clarkson vydá 29. októbra vianočný album Wrapped in Red. Na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter zverejnila jeho obal. "Pozrite si obal môjho vianočného albumu! Neviem sa dočkať, kedy si ho vypočujete. Už od detstva som túžila nahrať takýto album!" napísala.

O produkciu sa stará Greg Kurstin, známy vďaka spolupráci s Lily Allen, Sia, Pink či All Saints. Nahrávka bude obsahovať dve pôvodné piesne, duetá s Rebou McEntire a Trishou Yearwood i klasiky ako Silent Night či Have Yourself a Merry Little Christmas. Na nahrávke sa bude podieľať aj country spevák Ronnie Dunn.

Tridsaťjedenročná Kelly Clarkson od víťazstva v prvom ročníku súťaže American Idol v roku 2002 vydala päť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009) a Stronger (2011), pričom všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012). Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy a predala vyše 20 miliónov albumov.

Minulý týždeň predstavila svoj nový videoklip k svadobnej piesni Tie It Up, v ktorom účinkuje niekoľko svadobných párov a jeho súčasťou sú aj svadobné fotografie fanúšikov.


Zdroj: SITA (Hollywoodreporter.com, archív)
Foto: Twitter

Súvisiaci interpreti: Kelly Clarkson