Kanadsko-francúzska speváčka Avril Lavigne zverejnila skladbu Head Above Water, ktorá je prezvesťou vydania nového albumu po piatich rokoch. Interpretka k novinke predstavila aj lyric video. K napísaniu emotívnej piesne ju inšpiroval boj s lymskou boreliózou.

 "Raz v noci som si myslela, že už zomieram a prijala som to. Moja mama ležala so mnou v posteli a držala ma. Cítila som, ako keby som sa topila. Modlila som sa 'Bože, prosím, pomôž mi udržať hlavu nad vodou'. V tej chvíli som začala písať nový album. Bol to silný duchovný zážitok a odvtedy začali zo mňa prúdiť texty," vyjadrila sa 33-ročná Avril Lavigne, ktorá prostredníctvom The Avril Lavigne Foundation zbiera peniaze na pomoc ľuďom s rovnakým ochorením.

Singel Head Above Water sa stal po pár hodinách svetovou jednotkou na iTunes a na Youtube zaznamenal cez 2 milióny pozretí, čo len naznačuje dychtivosť s akou fanúšikovia Avril Lavigne čakali na jej novú skladbu. 


Pieseň Head Above Water je predzvesťou jej pripravovaného albumu, ktorý pre speváčku znamená aj začiatok novej éry. To potvrdila v liste, ktorý prednedávnom adresovala fanúšikom s tým, že by sa chcela čo najskôr vrátiť na koncertné pódiá, no v prvom rade musí počúvať svoje telo a myslieť na svoje zdravie. 

Zdroj: SITA, doplnila Hudba.sk
Foto: facebook.com/avrillavigne

Súvisiaci interpreti: Avril Lavigne