Anglicko-írska chlapčenská formácia One Direction v utorok zverejnila videoklip k piesni Perfect. Čiernobiele video, v ktorom si zahrali členovia kapely Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson a Harry Styles, sa odohráva v priestoroch newyorského hotela.

Skladbu v tlačovej správe opísali ako "emocionálne nabitú a ironickú ľúbostnú pieseň", čo odráža aj spracovanie klipu. Réžie hudobnej novinky sa ujala Angličanka Sophia Muller, známa aj vďaka spolupráci s hviezdami ako Beyoncé, Rihanna, Pink či Lana del Rey. O produkciu sa postarali viacerí umelci vrátane amerických skladateľov Juliana Bunettu či Jesseho Shatkina. Na písaní Perfect sa podieľali aj dvaja členovia zostavy Harry Styles a Louis Tomlinson.


Formáciu One Direction pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu v marci opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Získali viac ako sto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, piatich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.

Zdroj: SITA (Ew.com, archív)
Foto: Eric Jamison/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: One direction