Líder anglickej kapely Arctic Monkeys Alex Turner nahral vlastnú verziu skladby I Love You All The Time, ktorú pôvodne vydala skupina Eagles of Death Metal na albume Zipper Down (2015). Na novinke sa podieľala aj formácia Mini Mansions, ktorá s 29-ročným hudobníkom nahrala aj singel Vertigo z jej druhej štúdiovky The Great Pretenders (2015).

Muzikanti sa tak pripojili k charitatívnemu projektu kapely Eagles of Death Metal, ktorá po tom, ako počas jej koncertu 13. novembra v parížskom klube Bataclan zavraždili 89 ľudí, vyzvala interpretov k nahratiu coververzií skladby I Love You All The Time, pričom peniaze z predaja venujú na charitu. K projektu sa už pripojili aj Kings Of Leon, Florence and the Machine (feat. The Maccabees), My Morning Jacket, Imagine Dragons, The New Pacific, Savages, Jimmy Eat World, Ed Harcourt a ďalší. 

Alex Turner pomáhal zakladať Arctic Monkeys v roku 2002. V súčasnosti kapelu tvoria aj Jamie Cook (gitara), Matt Helders (bicie) a Nick O'Malley (basgitara). Debutový album Whatever People Say I Am, That's What I'm Not vydali v roku 2006. Po ňom nasledovali štúdiovky Favourite Worst Nightmare (2007), Humbug (2009), Suck It And See (2011) a zatiaľ posledná AM (2013). So všetkými piatimi sa im pritom podarilo dobyť UK Chart. Na konte majú sedem BRIT Awards, jednu Ivor Novello Award a 20 NME Awards. 



Zdroj: SITA (NME.com)
Foto: AP Photo/Chris Pizzello

Súvisiaci interpreti: Arctic Monkeys