Ešte stále prvá dáma Ameriky, Michelle Obama, už viackrát v rámci televíznych šou ukázala, že je žena, ktorá si zo seba vie spraviť žarty a stojí nohami pevne na zemi. Neviazanosť a neformálnosť, akú zrejme neočakávame od manželky prezidenta, nechala doma aj počas nakrúcania obľúbeného Carpool Karaoke.

Carpool Karaoke obľúbeného moderátora a komika Jamesa Cordena je súčasťou jeho Late Late Show vysielanej na americkej televíznej stanici CBS. James si v rámci nej do svojho auta pravidelne pozýva známych spevákov a kapely, s ktorými počas jazdenia mestom spieva pesničky. Tentokrát však zalovil v "prominentnejších" vodách a na spoločnú jazdu oslovil samotnú Michelle Obama

Diel odvysielali pred dvomi dňami a hneď si u divákov získal veľký úspech. Manželka amerického prezidenta sa v ňom totiž ukázala ako milovníčka hudby a neostýchala sa odviazane zaspievať (a zatancovať) napríklad známy hit Beyoncé Single Ladies či kultovú skladbu Stevieho Wondera Signed, Sealed, Delivered I'm Yours.

O najväčší šok sa však postaral príchod raperky Missy Elliott. Počas obhliadky okolia bieleho domu sa zrazu objavila vzadu v aute a spoločne s dvojicou vpredu zaspievali skladbu This Is For My Girls, hymnu z pera Diane Warren pre Obamovej charitu Let Girls Learn a tiež hit Get Ur Freak On od 45-ročnej hudobníčky.

"Keď som ju zbadala rapovať Get Ur Freak On, úplne ma to odpálilo! Som si istá, že všetci videli ten výraz na mojej tvári - počkať, naozaj to rapuje? Ale to ukazuje, ako veľmi je cool," poznamenala Missy Elliot nadšene na margo Michelle Obama. "Iba som sedela vzadu a pomyslela som si, že asi snívam. Toto nie je skutočné. Niekto ma zobudí a povie me, že som zaspala. Počkajte, keď toto uvidí moja mama!" 



Zdroj: Idolator.com, Digitalspy.com
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Missy Elliott