Austráski umelci nahrali slávny duet Where The Wild Roses Grow v roku 1995, no príležitostí vidieť ich spolu spievať naživo nebolo veľa. Od 90-tych rokov iba jedna jediná. Stalo sa tak minulý rok pri príležitosti natáčania filmu 20 000 dní na Zemi. V rámci jeho propagácie nedávno Cave zverejnil video, ktoré zachytáva, ako sa s Kylie po rokoch opäť stretli na jednom pódiu.

Jedinečné vystúpenie sa uskutočnilo v londýnskom klube KOKO na podnet režisérov filmu 20 000 dní na Zemi Iaina Forsytha a Jane Pollard: "Chceli sme pre fanúšikov urobiť niečo špeciálne. Keď sme natáčali scény s Nickom a Kylie v Brightone, spýtali sme sa jej, či by nechcela prísť a zaspievať svoj slávny duet. Súhlasila a o pár týždňov naživo zaznela pieseň Where The Wild Roses Grow. Bolo to po prvýkrát po 15 rokoch. Ten okamih bol pre každého kto tam bol zlatým klincom večera, a tak sme sa rozhodli podeliť sa oň so všetkými."


Vystúpenie Kylie Minogue si už 19. októbra budú môcť vychutnať aj slovenskí fanúšikovia (predpredaj). Popová ikona totiž vystúpi na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Minogue na svojom koncerte predstaví svoje najväčšie hity, ale aj nový album Kiss Me Once, ktorý vyšiel na jar tohto roka. Ide o jej prvý štúdiový album od roku 2010, kedy vydala nahrávku Aphrodite.

Zdroj: Musicserver.cz, SITA, archív Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Kylie Minogue, Nick Cave & Bad Seeds