Švédska popová speváčka Zara Larsson zverejnila novinku You Love Who You Love. Skladba bude súčasťou pripravovaného štvrtého albumu Venus, ktorého vydanie je avizované už na 9. február.

Popovú novinku You Love Who You Love vytvorila Zara Larsson s producentským duom MTHR v spolupráci so svojimi častými spolupracovníkmi Mnekom a Danjou. Téma skladby vznikla počas jedného z ich rozhovorov, v ktorom sa bavili o Pride.

"Začali sme sa rozprávať o tom, aké úžasné je, že každý môže milovať kohokoľvek – ale to neznamená, že by ste vždy mali! Všetci sme mali takého priateľa/priateľku, alebo sme ním sami boli, ktorý sa stále vracia k niekomu, kto je pre neho zlý, a You Love Who You Love je o tom, že už stačilo," priblížila tému nového singla.

Speváčka ohlásila vydanie albumu Venus v októbri minulého roka. V oficiálnom vyhlásení sa o ňom už vtedy hovorilo ako o "popovom albume vhodnom pre bohyňu". To neskôr potvrdila aj zverejnená fotografia, na ktorej je Larsson vyobrazená ako Venuša. Samotná speváčka o nahrávke prezradila, že si udrží emocionálnu rovnováhu, prinesie balady aj tanečné skladby a fanúšikom ponúkne "zbierku skutočne dobrej hudby".

Iba pár dní po vydaní albumu vyrazí Zara Larsson na veľké jarné turné po Veľkej Británii a Európe. V marci bude vystupovať aj kúsok za našimi hranicami. Prahu navštívi 6. marca a o dva dni neskôr odohrá koncert vo Viedni.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)