Americká rocková superskupina Teenage Time Killers, ktorej členmi sú napríklad Dave Grohl a Pat Smear z Foo Fighters či Corey Taylor zo Slipknot, oznámila, že jej debutový album s názvom Greatest Hits Vol. 1 vyjde 31. júla.

Prvým singlom z novinky sa stala pieseň Hung Out To Dry, ktorú spoločne nahrali Randy Blythe (vokály), Mike Schaefer (gitara) a Dave Grohl (basgitara). Nahrávka Greatest Hits Vol. 1 bude obsahovať dvadsať skladieb, inštrumentálne verzie ktorých vznikli v Grohlovom štúdiu v Kalifornii. 


Formáciu Teenage Time Killers založili vlani vo februári bubeník kapely Corrosion Of Conformity Reed Mullin, gitarista formácie My Ruin Mick Murphy a producent John "Lou" Lousteau. Neskôr sa okrem Grohla, Pata Smeara a Coreyho Taylora stali členmi kapely napríklad aj bývalý basgitarista Queens Of The Stone Age Nick Oliveri, niekdajší spevák kapiel Black Flag a Circle Jerks Keith Morris, bývalý frontman Dead Kennedys Jello BiafraMatt Skiba z Alkaline Trio a spomínaný Randy Blythe z Lamb Of God.

Teenage Time Killers Zdroj: Travis Shinn @ Studio 606

Tracklist albumu Teenage Time Killers - Greatest Hits Vol. 1: 

1. Exploder 
2. Crowned By The Light Of The Sun 
3. Hung Out To Dry 
4. Power Outage 
5. Ode To Hannity 
6. Barrio 
7. The Dead Hand 
8. Egobomb 
9. Plank Walk 
10. Time To Die 
11. Days Of Degradation 
12. Clawhoof 
13. Big Money 
14. Devil In This House 
15. Say Goodnight To The Acolyte 
16. Ignorant People 
17. Son Of An Immigrant 
18. Your Empty Soul 
19. Bleeding To Death 
20. Teenage Time Killer

Zdroj: SITA (Consequenceofsound.net, archív)
Foto: Travis Shinn @ Studio 606