Po uvoľnení opatrení sa v júli chystá veľké spoločné turné Legendy open air tour, ktoré bude spojením slovenských hudobných legiend. Na jednom pódiu spolu vystúpia Beáta Dubasová, Janko Lehotský, Pavol Hammel a Vašo Patejdl.

Predstavia v jedenástich slovenských mestách a ponúknu prierez ich najväčších hitov. Návštevníci koncertov sa tak môžu tešiť na nezabudnuteľné skladby ako Dievča z reklamy, Učiteľka tanca, Ty, ja a môj brat (Sklíčka), Nepriznaná, Sme také aké sme, ZRPŠ, Veľký sen mora, Ak nie si moja, Vráť mi tie hviezdy, Mopedová, Dievčatá či Úsmev alebo Medulienku. Väčšina koncertov sa uskutoční v priestoroch amfiteátrov.

"Pre mňa to budú koncerty po dlhej dobe a o to viac sa teším. Som rada, že si môžem zaspievať na spoločných pódiách s milými priateľmi a kolegami, ktorí v česko-slovenskej hudbe veľa dokázali. Janko Lehotský, Pavol Hammel a Vašo Patejdl sú stále aktívni, za čo im patrí môj obdiv. Majú na konte obrovské množstvo hitov a nie nadarmo patria medzi najväčších slovenských hitmakerov," povedala o kolegoch sympatická Beáta Dubasová.

"Bude to pre ľudí určite zaujímavé spojenie. Interpreti zaspievajú svoje najväčšie hity, ktoré k nim neodmysliteľne patria a vyše dvojhodinový program obohatia aj rôznymi spoločnými skladbami. Lístky sú už predaji v miestach koncertov a v sieti Predpredaj.sk," dodáva organizátorka turné Benita Faltysová.

LEGENDY Open Air Tour 2021:

4. 7. - Humenné, Amfiteáter
5. 7. - Zemplínska Šírava, Amfiteáter
6. 7. - Svidník, Amfiteáter
7. 7. - Košice, Amfiteáter
8. 7. - Spišský hrad
10. 7. - Zlaté Moravce, Amfiteáter
11. 7. - Senec, Amfiteáter
12. 7. - Pezinok, Amfiteáter
13. 7. - Trnava, Amfiteáter
14. 7. - Nitra, Nitrianský hrad
16. 7. - Sereď, Amfiteáter

Vstupenky:  

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol PR manažér Boris Karch. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Beáta Dubasová, Paľo Hammel