Po dlhej prestávke vystúpila Cher s prvým singlom Woman's World z pripravovaného dlho očakávaného albumu v záverečnej časti programu televízie NBC: The Voice. Bolo to speváčkino prvé televízne vystúpenie po viac než desiatich rokoch.

Singel Woman's World, ktorý produkoval Paul Oakenfold a napísal Matt Morris, vyšiel digitálne 18. júna, kedy sa zároveň spustil aj predpredaj nového albumu na iTunes, Amazone alebo Cher.com. Dvadsiatašiesta štúdiovka stálice popovej hudobnej scény by mala vyjsť 24. septembra tohto roku. Medzi potvrdenými spoluprácami je text od Pink, či duet s Jakom Shearsom (Scissor Sisters).

Tento týždeň Cher zverenila lyric video, ktoré je plné obrázkov takzvaných pin-up girls. Takto vyzerá ženský svet podľa Cher:


Medzi mnohými oceneniami, ktoré Cher počas svojej kariéry získala, sú najdôležitejšie Oscar, Emmy, Grammy a niekoľko Zlatých glóbusov. Na viacnásobne platinovom albume Believe, z ktorého sa predalo viac ako 20 miliónov kusov, bol i singel Believe. Celosvetovo dosiahol predajnosť viac ako 11 miliónov kusov. Cher je jediná umelkyňa, ktorá mala No. 1 singel v hitparáde Billboard v každom z posledných 6 desaťročí.

Pozrite si najnovšie z mnohých comebackových vystúpení speváčky Cher: 


Autor: Marek Majzon (Zuzana Štelbaská, Digitalspy.co.uk)
Foto: Facebook.com/cher

Súvisiaci interpreti: Cher