Slobodná Európa a Para majú za sebou viac ako polovicu koncertov na turné Spolu Tour 2017. Tento týždeň ich čakajú vystúpenia v Bratislave, Košiciach a Zvolene. V hlavnom meste po dohode s klubom a kvôli veľkému záujmu fanúšikov uvoľnili do predaja ešte posledných 40 lístkov.

"Mám rád také dni" a "Analýza dokázala hovno" - chorálové refrény fanúšikov sa minulý týždeň ozývali v zaplnenom pražskom Lucerna Music Bare a v brnianskej Melodke. Slobodná EurópaPara odštartovali svoje turné v dvoch najväčších českých mestách a prišli ich privítať stovky ľudí - mladí, starší, punkáči, študenti, Slováci aj Česi.

"Pre nás ako kapelu nie je nič dôležitejšie, ako mať takýchto fanúšikov. Na všetkých doterajších koncertoch boli úplne fantastickí," zhodujú sa muzikanti oboch kapiel. Tento týždeň majú tri dni na vydýchnutie a potom ich čakajú ďalšie vystúpenia - Bratislava (26.10.), Košice (27.10.) a Zvolen (28.10.).

Skupina Para na nich predstaví aj pesničky z pripravovaného siedmeho albumu. Bratislava ešte pred uplynulým víkendom hlásila vypredané, ale po dohode s klubom MMC sa organizátori rozhodli uvoľniť do predaja ďalších, tentoraz už naozaj posledných 40 vstupeniek. Lístky na všetky zvyšné koncertné zastávky sú k dispozícii v sieti Predpredaj.sk. O úlohu predskokakonv sa striedavo postarajú formácie The Chronic Sleepers a Lord Alex.

Zostávajúce koncerty Slobodná Európa & Para Spolu Tour 2017:

26. 10. - Bratislava, MMC (+The Chronic Sleepers)
27. 10. - Košice, Collosseum (+The Chronic Sleepers)
28. 10. - Zvolen, Dom Kultúry (+Lord Alex) 

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Slobodná Európa - Spolu Tour, 2017 Zdroj: Jonatán BačaPara - Spolu Tour, 2017 Zdroj: Jonatán Bača

Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér Alexander Čerevka.

Foto: Eva Korbeľová (titulná fotografia), Jonatán Bača (foto v článku)

Súvisiaci interpreti: Para, Slobodná Európa