Americká speváčka Madonna si najala tím, ktorý po každom koncerte v rámci aktuálneho turné MDNA dezinfikuje jej šatňu a odstraňuje všetky zvyšky DNA. Podľa Álvarosa Ramosa, ktorý má na starosti jej vystúpenie v Portugalsku, sa hviezda bojí, že niekto zneužije jej genetický materiál.

"Musíme si dávať nesmierny pozor, u žiadneho iného interpreta som niečo také nevidel. Na šatňu sa po tom, ako je pripravená, nemôžeme ani len pozrieť, nesmieme ani otvoriť dvere," vyjadril sa na tlačovej konferencii. "Vstúpiť môžeme až po tom, ako odišiel jej čistiaci tím. Neostane tam žiadne DNA, vlasy, nič. Všetko vyčistia. Je to pre jej ochranu a pokoj, chápem to, ale je to prehnané," dodal.

Madonna patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. V marci vydala svoju 12. štúdiovú nahrávku MDNA, ktorú fanúšikom predstaví práve počas rovnomenného turné. Zavíta do Ázie, USA, Kanady, Južnej Ameriky i Európy. Bude mať 86 koncertov a šnúru ukončí 22. decembra v argentínskej Córdobe. Očakáva sa však, že v roku 2013 Madonna ešte pridá ďalšie koncerty. Najbližšie pri Slovensku bude v nedeľu 29. júla, keď sa ukáže vo Viedni na Štadióne Ernsta Happela.

Madonna - Girl Gone Wild

Zdroj: SITA
Foto: Steven Meisel

Súvisiaci interpreti: Madonna