Jedna veľká žúrka, množstvo erotických a sexi záberov a veľa dobrej nálady - aj taký je oficiálny videoklip k druhému spoločnému singlu Bystríka a Roba Pappa Len jedna noc, ktorý si od dnes môžete pozrieť na Youtube. Celý dej klipu korešponduje s textom piesne o hľadaní životnej lásky.

Autorkou námetu a producentkou dráždivého videoklipu je Iveta Haulíková, manažérka dvojice Bystrík a Robo Papp. Okrem spevákov a ich kapely sa v hlavných úlohách modernej popolušky a princa predstavili majiteľka sviežej módnej značky Klementína Tomrecaj a mladý spevák Dave Vepy. V takmer dvadsaťčlennom komparze si zahrala aj mama Roba Pappa, ktorá sa v jeho videoklipe objavila vôbec po prvýkrát.

Klip sa pripravoval a točil 28 hodín začiatkom júna v historickom hoteli Grand Castle v Liptovskom Hrádku. Bola to teda jedna poriadne dlhá žúrka. "Verím, že ľudia z tohto klipu ucítia dobrú náladu, ktorá vládla počas celého nakrúcania. Aj keď to bolo veľmi náročné a hlavne dlhé, nepretržité nakrúcanie, výsledok pre nás stojí za to. Teším sa, že v klipe účinkuje aj celá naša kapela a verím, že táto pesnička ľuďom spríjemní nielen jednu noc," povedal na margo klipu Bystrík.

napríklad spoločné kúpanie kamarátok Zdroj: Bystrikpapp.skSpoločné kúpanie kamarátok v klipe Len jedna noc - viac fotiek z natáčania

"Natáčanie tohto videoklipu bola veľká zábava, chvíľami sme si ani neuvedomili, že pracujeme, bola to jednoducho niekoľkohodinová párty. Mať k dispozícii na viac ako 24 hodín celý historický hotel bol obrovský zážitok. Myslím si, že sme mali šťastie, nakoľko sa tam zišla partia ľudí, ktorá si sadla a ktorá sa spolu dokázala super baviť, dokonca tam vznikli aj nové priateľstvá," dodáva Robo Papp.

Tak ako pri predchádzajúcej skladbe Všetko sa zmení, aj pri pesničke Len jedna noc ide o spoločný autorský počin obidvoch spevákov, pričom Bystrík otextoval chytľavú hudbu Roba Pappa. Singel sa nahrával v prešovskom štúdiu Sedem a producentsky sa pod ním opäť podpísal Vlado "Randy" Gnepa.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Iveta Haulíková, manažérka Bystríka a Roba Pappa. Viac na www.bystrikpapp.sk a www.facebook.com/bystrikpapp.

Súvisiaci interpreti: Bystrík & Robo Papp