Americká popová skupina Backstreet Boys predstavila novú skladbu One Phone Call, ktorá sa bude nachádzať na jej ôsmej štúdiovke In A World Like This. Tá vyjde 30. júla, prvým singlom z nej sa stala titulná pieseň, ku ktorej už vznikol aj videoklip.

Nahrávka bude obsahovať dvanásť skladieb. "Vždy sa snažíme prekonať naše predchádzajúce albumy. To je naším cieľom," povedal o novinke Nick Carter. Okrem neho v skupine pôsobia aj A. J. McLean, Howie Dorough, Kevin Richardson a Brian Littrell.


Backstreet Boys sa sformovali v roku 1993 na Floride. Na svojom konte majú zatiaľ sedem štúdiových albumov - Backstreet Boys (1996), Backstreet's Back (1997), Millennium (1999), Black & Blue (2000), Never Gone (2005), Unbreakable (2007) a This Is Us (2009). Na celom svete z nich predali viac ako 130 miliónov kópií. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Quit Playing Games (With My Heart), As Long As You Love Me, Everybody (Backstreet's Back), I Want It That Way, Shape Of My Heart alebo Drowning. V roku 2009 sa ako štvorčlenná formácia bez Richardsona po prvý raz predstavili na Slovensku, konkrétne v bratislavskej Sibamac aréne NTC. 

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/backstreetboys

Súvisiaci interpreti: Backstreet Boys