Barbadoská speváčka Rihanna sa v thajskom Phukete odfotila s útloňom, čím pobúrila miestnych obyvateľov. Táto poloopica je totiž chránená a v krajine platí prísny zákaz požičiavať ju za peniaze turistom, ktorí sa s ňou chcú odfotiť.

Dôvodom zákazu je okrem ochrany zvierat aj to, že útlone sú pre ľudí nebezpečné. Dokážu produkovať smrteľné toxíny, ktoré môžu spôsobiť anafylaktický šok. Rihanna však o tom zrejme nevedela a svojím úlovkom sa pochválila vo fotoalbume na svojom Instagrame. Pár dní po tom, ako fotku zverejnila, zatkla thajská polícia dvoch mužov, ktorí útloňa chovali. Speváčka tak počas dovolenky nechtiac pomohla mužom zákona.

V auguste sa v médiách objavila správa, že Rihanna plánuje opäť - už piaty rok po sebe - vydať v novembri nový album. Zatiaľ však tomu nič nenasvedčuje a namiesto fotografií zo štúdia speváčka fanúšikov pravidelne zásobuje dovolenkovými zábermi v plavkách.

Rihanna na dovolenke v Thajsku Zdroj: Instagram.com/badgalririRihanna v Thajsku - viac fotiek

Robyn Rihanna Fenty sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná s cieľom rozbehnúť hudobnú kariéru. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až so siedmym albumom Unapologetic, ktorý vyšiel vlani.

Dvadsaťpäťročná speváčka je držiteľkou šiestich cien Grammy, piatich American Music Awards, dvoch Brit Awards, 22 Billboard Music Awards a desiatok ďalších ocenení. Stihla sa už objaviť aj na striebornom plátne, keď si zahrala vo filme Bojová loď (2012). Túto jar predstavila aj svoju prvú módnu kolekciu.

Zdroj: SITA (Tmz.com, archív)
Foto: Instagram.com/badgalriri

Súvisiaci interpreti: Rihanna