Šamorínska blues-rocková kapela The Butchers vydala 10. júla svoj prvý album, ktorý nesie názov Train to freedom a obsahuje 11 skladieb. Nahrávala ho v Mestskom Kultúrnom Stredisku v Šamoríne v zložení András "Huši" Hushegyi, János "Johnny" Hushegy, Tamás Bartha a Zolo Petrákovič.

Zakladateľom kapely je Huši, ktorý je autorom textov piesní v angličtine. The Butchers už majú za sebou aj viacero koncertov, medzi nimi i predskakovanie maďarským kapelám ako sú Quimby, P. Mobil alebo Road. Na nedostatok vystúpení sa nemôžu sťažovať, odohrali ich už vo viacerých kluboch v okolí ako napríklad v dunajskostredskom Soul Hunter-i alebo v bratislavskom British Rock Stars.

Ich debutový album je možné zakúpiť na koncertoch alebo cez oficiálnu stránku kapely na Facebooku. Tam môžu fanúšikovia nájsť aj dátumy nasledujúcich koncertov a viac informácií o kapele. Na videoportáli Youtube taktiež kapela zverejnila aj niektoré z piesní na albume, napríklad Train to freedom, One day, I’m with you a Under the sky.


Informácie a foto pre redakciu Hudba.sk poskytla Bianka Boda a János Hushegyi za kapelu The Butchers. Správa bola redakčne upravená a skrátená.