Koncert berlínskeho dua Me and My Drummer, ktorý sa mal uskutočniť už dnes večer (25.9.) v bratislavskom Kultúrnom centre Dunaj, sa presúva na 28. novembra. Dôvodom je choroba speváčky, kvôli ktorej už skupina zrušila podstatnú časť svojho aktuálneho turné.

Me and My Drummer radia hudobné magazíny k najväčším prekvapeniam tohtoročných letných festivalov. Hudba speváčky a klávesistky Charlotte Brandi a jej bubeníka Matza Pröllochsa prirovnávajú k tvorbe Florence And The Machine či Bat For Lashes. Debutový album The Hawk, The Beak, The Prey si vyslúžil oslavné recenzie v magazínoch New Musical Express či Rolling Stone, ktorý tvorbu Me And My Drummer prirovnáva k súborom ako Lamb či Portishead.

Debutový singel You're a Runner sa dostal do playlistov britského BBC Radio 1 či hudobnej televízie MTV. Rotuje ho aj slovenské Rádio_FM.

Vstupenky zakúpené na pôvodný termín zostávajú v platnosti, je však možné ich aj vrátiť v prípade, že nový termín nie je vyhovujúci. Elektronické lístky na presunutý sú naďalej v predaji v cene 8 eur prostredníctvom internetovej stránky Orepole.sk, bežné lístky sú k dispozícii v predajni Dr. Horák. Na mieste bude vstupné 10 eur.

Me and My Drummer - You're a Runner

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Silvia Turnerová z agentúry Ore Pole.