Štyri populárne speváčky sa stretli na jednom pódiu, aby spolu zaspievali najväčší hit tohto roka. Na jeden deň tak vznikla "superskupina" s pracovným názvom Divas, ktorej členkami boli Katarína Knechtová, Zdenka Predná, Nela Pocisková a Anita Soul. Prečítajte si, čo ich spojilo a prečo ich zrejme už v tejto zostave nikdy neuvidíme.

Zdenka Predná v stredu večer prekvapila svojich fanúšikov, keď na svojom Facebooku zverejnila fotografiu s popisom: "V dnešný deň vznikla a zároveň zanikla skupina Divas!! :)) YEAAAAAAHH!!". Na nej okrem krásky z Banskej Štiavnice strúhajú pózy aj Katka Knechtová, Nela Pocisková a Anita Soul. Vzhľadom na ich oblečenie sa v prvom momente zdalo, že išlo o módnu prehliadku spoločenských šiat, no rozhodli sme sa zistiť viac.

"Fotka vznikla v rámci súkromnej akcie, kde sme sa stretli šialená partička. A poriadne sme si to užili," prezradila nám Zdenka, ktorá nedávno vydala svoj tretí album Amulet. Podobné nečakané spojenia a "superskupiny" väčšinou vznikajú v televíznych projektoch, no v tomto prípade išlo o oslavu okrúhleho výročia súkromnej spoločnosti, na ktorej vystúpilo viacero známych umelcov.

Knechtová, Predná, Pocisková a Anita Soul Zdroj: archív Zdenky Prednej

Štvoricu speváčok dal dohromady Zdenkin manažér Peter "Šarkan" Novák. "Každá z nás zaspievala jednu prevzatú pesničku a svoj hit, s ktorým jej vždy pomohla dalšia speváčka. Na konci sme sa všetky stretli v pesničke Get Lucky, ktorá bola vyvrcholením programu," uviedla exkluzívne pre Hudba.sk Predná, ktorá na akcii zaspievala svoju staršiu pieseň Vietor, coververziu hitu Empire State of Mind (Jay Z a Alicia Keys) a s Katkou Knechtovou pesničku Spomaľ.

Podľa našich informácií patrilo medzi vrcholy večera aj vystúpenie Nely Pociskovej s hitom I Will Always Love You od Whitney Houston, okrem ktorého predstavila aj jednu z piesní zo svojho čerstvo vydaného debutového albumu War.

"Bol to náročný deň, kedže sme od rána nacvičovali v skúšobni, potom sme absolvovali zvukovky, generálky... Ale oplatilo sa," dodala Zdenka. O tom, že si dámy spoluprácu užili, svedčí aj samotná fotografia, o ktorú sa už so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti podelila aj Katka Knechtová. V podobnej zostave však fanúšikovia speváčky na pódiu asi neuvidia. "Bola to jednorazová akcia, ale dopadlo to nad očakávania, sú to veľké profesionálky," uviedol pre Hudba.sk "zakladateľ" skupiny Divas, Šarkan.

Prečítajte si: Zdenka Predná: "Ľuďom by pomohlo počuť iné ako kolotočové pesničky"

Text: Hudba.sk
Foto: archív Zdenky Prednej

Súvisiaci interpreti: Zdenka Predná