Speváčka Erika Rein po úspechu debutového singla Losing My Ground, prvej slovenskej skladbe Hľadám a spolupráci s Danom Kapitánom na piesni LAV Song, prichádza s novinkou I Care. Vyjadruje komplikovanosť vzťahu, ktorým si v minulosti sama prešla.

Po dvoch skladbách v rodnej reči sa Erika Rein vracia k angličtine a tentokrát znie vo svetovom jazyku ešte lepšie než vo svojej prvotine spred dvoch rokov.

Jej v poradí štvrtý singel by ste si mohli ľahko pomýliť s tvorbou zahraničnej R&B speváčky, na čom majú nemalú zásluhu aj producent skladby Adrián Líška (Ľudové Mladistvá, Emma Drobná, Pete Lipa) a jeho menovec Jureš Líška (Fallgrapp), ktorý sa postaral o mix.


Filmový vizuál v produkcii Illuminate Production režíroval Martin Miko. Úlohy hereckého partnera sympatickej speváčky sa zhostil Matúš Kolárovský, známy aj zo seriálu Pán Profesor či z modelingových mól.

"Do videoklipu sme sa snažili priniesť umelecké prvky znazorňujúce rozpoloženie, ktorým si pár prechádzal počas vzťahu. Pre videoklip sme zvolili filmový štýl, ktorým sme chceli umocniť a priblížiť celú emóciu, ktorú speváčka prežívala," hovorí producent videoklipu Peter Zajíc.

Zaujímavosťou je, že o postprodukciu farieb (colorgrading) sa postaral Aleksej Landau z ruskej spoločnosti Color Look Company, ktorá spolupracuje aj s Netflixom.

Redakciu Hudba.sk informoval Peter Zajíc z Illuminate Production. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.

Foto: archív speváčky