Slovenská speváčka a skladateľka Timea, ktorá v decembri predstavila svoj nový singel Two blocks away, prichádza s koncertným videom, v ktorom spolu s kapelou predstavuje naživo štyri skladby. Okrem spomínaného singla si môžete vypočuť aj tri piesne z jej debutovej EP nahrávky Confusion of Warmth z roku 2020.


Timea
 svoju kapelu v zložení Mattia Müller (bicie), Michal Šelep (basa), Lukáš Hlaváč (gitara) a Peter Kunzo (klávesy) fanúšikom predstavila už na letných festivaloch ako Pohoda, Atmosféra, FLAAM či český United Islands. Teraz si ochutnávku ich koncertu môžete pozrieť vo vydarenej live session.


"Po koncertoch v lete, odohraných v tejto zostave, som veľmi túžila natočiť video, ako hráme naživo. Myslím si, že práve takéto záznamy vedia niekedy najlepšie zachytiť nejaké obdobie umelca. Som neskutočne vďačná za ľudí, ktorí ma momentálne obklopujú. Ich talent ma motivuje a učí každý deň," hovorí speváčka a skladateľka.


Vystúpenie na netradičnom mieste kamerami zachytili Jakub Brehuv Šimon Brehuv a o špičkový zvuk sa postaral Jakub Hríbik z bratislavského štúdia PULP. Live session obsahuje skladby Two blocks awayTerms and ConditionsFeeling a Coastline.

Timea na záver prezrádza, že nový singel v decembri a live session v januári je tempo, ktoré si plánuje najbližšie mesiace zachovať. V blízkej dobe sa tak môžete tešiť na ďalšie novinky.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Timea Gregová. Správu sme upravili. Viac sa dozviete na oficiálnych profiloch speváčky na sociálnych sieťach Instagram a Facebook.