Austrálska speváčka Kylie Minogue by si chcela zaspievať duet so svojou americkou kolegyňou Lady Gaga. Povedala to cez víkend v rozhovore na rozhlasovej stanici BBC Radio 2.

Na otázku jedného z fanúšikov, s kým by ešte chcela naspievať duet, 49-ročná speváčka odvetila, že nápadov v tomto smere by mala viacero, no na druhej strane sa jej nechce o spoločný duet s niekým usilovať.

"Všetky duety, ktoré som v priebehu tých rokov naspievala, ku mne prišli akosi samé od seba, takže nemám vo zvyku s tým aktívne chodiť za ľudmi. Ale nemám veľa duetov s dámami, takže by som si veľmi rada zaspievala s Lady Gaga alebo niekým podobným, to by bolo neskutočné," povedala Kylie Minogue, ktorej už 6. apríla vyjde štrnásty radový album Golden. Zatiaľ z neho predstavila singel Dancing, ku ktorému ponúkla aj videoklip.

Na margo spoluprác s inými spevákmi ešte austrálska popová ikona dodala, že akýkoľvek duet by ešte naspievala, už len veľmi ťažko by prekonala spoločnú skladbu s jej krajanom Nickom Caveom Where the Wild Roses Go z roku 1995.

Tip redakcie: Pozrite si, ako Nick Cave a Kylie Minogue po 15 rokoch zaspievali svoj duet


Zdroj: SITA (Nme.com)
Foto: Youtube screenshot

Súvisiaci interpreti: Kylie Minogue