Mafia Corner so skladbou Zuzulienka nekompromisne valcuje éter a britsko-slovenský kartel vzbudil pozornosť nielen medzi fanúšikmi, ale v deň krstu si na producentskú dvojicu posvietila aj polícia. Konkrétnu skúsenosť mal počas cesty do Bratislavy s dopravnou hliadkou Randy, ktorý prekročil rýchlosť a schytal pokutu.

Vydarená akcia v klube Casey už pokračovala bez problémov, pričom vo finále večera nechýbala ani streľba. Najskôr si vystrelila moderátorka Zuzana Marušinová. "Randy – krajšia časť Mafie Corner," predstavila polovicu producentského dua mladá herečka. Druhá salva už patrila šampanskému. "Keby sa mi táto pesnička nepáčila, neprijmem úlohu krstnej mamy," zložila Zuzana Krónerová s úsmevom poklonu producentom Randymu a Toy Boyovi, ktorí pod značkou Mafia Corner vydali electro swingovú verziu hitu Zuzulienka s originálnou interpretáciou legendárneho Františka Krištofa Veselého.

"Všetky pesničky v interpretácií F. K. Veselého sú mimoriadne a som rada, že chlapci si vybrali práve skladbu s mojim krstným menom. Páči sa mi spôsob, akým sprístupnili tento skvost minulých desaťročí mladým ľuďom. Obidvaja autori urobili Zuzulienku s vkusom a úctou k F. K. Veselému, navyše je skvelé, že sa na ňu dá výborne tancovať," zdôraznila Zuzana Krónerová.

Pozrite si začiatok krstu singla Zuzulienka:


Garde na pódiu robil Zuzane Krónerovej jej študent, dnes herecký kolega Marek Majeský, ktorému nečisté praktiky nie sú cudzie. O jeho rafinovaných schopnostiach manipulovať  s okolím sa bude môcť verejnosť presvedčiť už čoskoro vo filme Kandidát, kde (s dávkou irónie) odhalí zákulisie vysokej (predovšetkým) mediálnej politiky. "Na druhej strane, ako civilná osoba sa v noci so strachom nebudím,“ upokojil situáciu v dobrej nálade Majeský, ktorý prijal pozvanie od Mafie Corner i kvôli tomu, že, podobne ako obidvaja producenti, aj jeho manželka pochádza z Prešova.

"Láka ma naučiť sa dokonalé tanečné pohyby, no momentálne by som sa neodvážil vybehnúť na pódium a odpáliť swing. Keď som si však vypočul túto pesničku, od prvej chvíle mi znela zaujímavo a osviežujúco. Hovorí sa, že všetko tu už bolo, ale keď sa na to pozrieme z iného uhla pohľadu, otvára nám táto skladba nové obzory,“ dodal záhadne M. Majeský.


Skladba valcovala tanečné parkety v 30. rokoch minulého storočia a v súčasnosti zažíva vďaka Mafii Corner veľký návrat. Momentálne je najsťahovanejšou slovenskou skladbou, kluby ovládla s charizmatickou ľahkosťou a okrem Slovenska sa stala úspešným exportným hudobným artiklom v Česku, Maďarsku aj Írsku.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó z agentúry Grand studio.

Foto: Ivan Medved

Súvisiaci interpreti: František Krištof Veselý