Nečakaný vianočný darček si 25. decembra našli fanúšikovia americkej rockovej kapely The Killers na sociálnych sieťach. Hudobníci z Las Vegas zverejnili na svojich kanáloch štvorminútovú gitarovú pieseň, ktorá svojím zvukom pripomína začiatky The Killers.

"Santa má vo svojom vreci úplne novú pieseň. Veselé Vianoce!" odkázali The Killers v popise k prekvapivému darčeku, ktorý oficiálne ani nemá názov. Pri pozornom počúvaní ho však v piesni nájdete ukrytý v slovách We Did It In The Name Of Love. V nedávnom rozhovore pre The Current totiž Brandon Flowers túto skladbu spomenul. Hovoril o novej nahrávke, ktorá vznikala v domácom štúdiu v Kalifornii, ktorá "má trochu ducha Sisters Of Mercy".


Po vydaní kompilácie Rebel Diamonds, ktorá vyšla 8. decembra a priniesla popri osemnástich hitoch aj dve nové skladby Spirit a Your Side of Town, už tento rok zrejme od The Killers novú hudbu nikto nečakal. Obzvlášť po vyhlásení Brandona Flowersa, že sa po odohraní turné Rebel Diamonds bude venovať svojmu tretiemu sólovému albumu. Otázky okolo nového albumu kapely, tak zostali visieť vo vzduchu. Po  zverejnení novej pesničky píšu fanúšikovia o zachránených Vianociach a najkrajšom darčeku.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)