Česká speváčka Ewa Farna čaká dieťa s manželom Martinom Chobotom. Ako v utorok informoval český portál iDnes.cz, zverejnila to na svojom Instagrame prostredníctvom pesničky Ta o nás a videoklipu, v ktorom sa ukázala s tehotenským bruškom.

"Táto pesnička vlastne nikdy nemala byť predstavená verejnosti. Vznikla pred viac než rokom a pol ako rozprávanie o nás, určené len pre hostí našej svadby. Boli sme si istí, že je príliš súkromná na to, aby šla von, patríme totiž skôr k ľuďom, ktorí si súkromie vážia a strážia," načrtla na sociálnej sieti Ewa Farna.

"Niektorí svadobčania nás však presviedčali o tom, že by ju ľudia pre jej úprimnosť a prirodzenosť mali mať šancu počuť. My sme dlho váhali, potom ale prišiel ďalší impulz, ktorý podporil zmysel toho, prečo a k akej príležitosti ju poslať do sveta. Trochu sme teda doplnili klip o aktuálne zábery a teraz je už aj vaša," uviedla speváčka, ktorá si seba samu v role matky vedela podľa vlastných slov predstaviť už dávnejšie.

"Práce nemám málo, stále sa toho veľa deje, no ja tak nejako myslím na to, že teraz budem veľa pracovať a potom príde moment, keď si poviem, že toho bolo dosť a zmiznem za deťmi. Som rozhodne človek, ktorý chce byť jedného dňa s deťmi a nepotrebuje desať opatrovateliek a pôjde stále v tempe, v ktorom teraz pracujem, pretože to by nešlo. Určite sa nejako viac upokojím, keď budem môcť byť mamou," povedala Farna pre iDnes.cz minulý rok.


Zdroj: SITA (iDnes.cz)
Foto: Facebook.com/ewafarna

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna